HENKILÖSTÖKUVAT

Samuli Salo photography

KOLME ASIAA JOTKA HALUAN TEILLE ANTAA

Henkilöstökuvat, jotka toimivat teidän käyntikorttinanne

Käytännössä nykyään teidän yrityksenne ensimmäinen persoonallinen kohtaaminen yhteistyökumppaneidenne kanssa on se hetki, kun he katsovat henkilöstökuvianne. Huolitellut henkilöstökuvat ovat sekä avoimuutta ja personallisuutta viestivä positiivinen kohtaaminen, että ikäänkuin hyvin siivottu ja kodikas liiketila: Kuvat kertovat esimerkiksi asiakkaallenne, miten suhtaudutte yksityiskohtiin. Suhtaudun tähän äärimmäisellä vakavuudella. Minulta saamanne kuvat ovat laadukkaat, yhdenmukaiset, ja niistä paistaa aito persoona. Jokainen kuvattava kohdataan henkilökohtaisesti, ja jokainen tiedosto editoidaan yksitellen, huolella.

Minä – täysillä, rakentamassa miellyttävän ilmapiirin kuvauksiin

Ammattikuvaaja on todellisuudessa kamera kädessä toimiva sosiaalisten tilanteiden huippuammattilainen. Minun työni on saada ihmiset rentoutumaan, nauttimaan ja luottamaan. On  kunnia ottaa kuvat, joilla te esiinnytte digitaalisessa maailmassa. Otankin luottamuksenne vastaan nöyrästi ja vakavasti – olen paikalla teitä varten. Keskimääräinen kuvattavani ei ole malli, vaan ihan tavallinen kuvaustilanteeseen tottumaton tyyppi. Näissä tilanteissa punnitaan se ammattitaito, jota olen ihmisten kanssa kerryttänyt hää- ja potrettikuvaajana vuosia.

Mielenrauha

Ammattilainen ei lähde kotiin kun akut on tyhjät, kortit on täynnä tai kun kamera hajosi, eikä jätä kuvia toimittamatta kun kiintolevy paloi. Jos kuvataan teidän henkilöstökuvianne ja salamalaite hajoaa, otan laukusta toisen. Jos kiintolevyt palavat, onneksi varmuuskopioita oli kolmin kappalein. Kun tulen paikalle, olen kaikin tavoin vastuussa teidän kuvistanne.

Kihlakuvauksesta

Käytännössä

Kihlakuvaus on parhaimmillaan pienenä yhteisenä seikkailuna. Yleensä mennään parin kanssa rennoissa merkeissä tunnin-parin kävelylle hienoihin maisemiin, tai pari hyppää autoni kyytiin, ja käydään katsomassa muutama kiva kuvauspaikka. Sekä asettelen paria kuviin, että räpsin lifestyle-tyyppisiä kuvia lennosta. Hassutellaan vähän yhdessä, ja nauretaan. Kuviin jää aito ja elämänmakuinen tuntu, kuvaustilanne on rento ja itsessään mukava kokemus.

Usein ainoat ammattilaisen ottamat yhteiset potretit ovat ne hääkuvat. Erityisen kihlakuvauksesta tekee se, että liikkeelle päästään usein parhaan valon aikaan, ja esimerkiksi hääpäivän jännitykset ja aikataulut eivät paina. Kihlakuvat ovat parhaimmillaan muisto niiden aikaisesta elämänvaiheesta!

Henkilöstökuvista

Käytännössä

Kuvaukset hoituvat työpäivän lomassa, teidän tiloissanne. Kuvaukset voidaan toteuttaa kaikissa toimistotiloissa, joihin saa n. 3x3m tyhjän tilan helposti mukanani liikkuvalle täysiveriselle studiolle. Tällöin koko henkilöstönne ei tarvitse lähteä luokkaretkelle studiotilaan, vaan kuvaukset voidaan järjestää porrastetusti niin, että normaali työnteko onnistuu myös kuvauspäivänä.

Kuvien tyylin lähtökohtana on teidän brändinne, tai esimerkiksi aikaisemmat henkilöstökuvanne. Yhdenmukaisuus esimerkiksi väreissä, taustan vaaleudessa, ja rajauksessa luo huolitellun yleiskuvan. Kuvat voidaan rajata esimerkiksi kasvokuviksi tai puolivaratlokuviksi – pystyyn tai vaakaan. Niille voidaan valita taustaväri, tai kuvata luonnolliselle taustalle.

Melkein kaikenlaiset järjestelyt onnistuvat – laita siis ihmeessä viestiä, niin otetaan juuri teidänlaiset kuvat!

Faktoja kuvaajastanne

 

 1. Kuvauspäivien ulkopuolella arkipäivän Tohtori Sykerö, jonka löytää niin jakoavain kädessä polkupyöriä puunaamasta, kuin parvekkeelta yrttejä istuttamasta. Innostunut touhuistaan.
 2. On erittäin kiinnostunut kuulemaan esimerkiksi bisnesideoita, huonojakin vitsejä, vanhoja viisauksia ja tietenkin uusia vinkkejä.
 3. Uusio-Helsinkiläistynyt, aikaisemmin Turkulaistunut Helsinkiläinen. Viettää nykyisin valtaosan ajastaan E18-moottoritiellä kiitäen.

KOLME ASIAA JOTKA HALUAN TEILLE ANTAA

Teidän tarina

Minulle valokuvaamisen ammattitaidossa alin porras on kuvan, valon ja tekniikan ymmärtäminen. Kun nämä perusasiat ovat selkärangassa, voidaan siirtyä sille askelmalle, jossa upeat kuvat oikeasti otetaan. Minun ensisijainen tehtäväni on ottaa kuvia, jotka ovat vihjeitä ja muistoja siitä tarinasta, joka olette te ja teidän kihlauksenne aikainen elämä. Valokuvaaminen on ennen kaikkea teidän ymmärtämistä, tunteiden nappaamista  ja  tilanteiden nopeaa hoksaamista: Visuaalista tarinankerrontaa.

Minä, täysillä

Ammattikuvaaja on todellisuudessa kamera kädessä toimiva sosiaalisten tilanteiden huippuammattilainen. Minun työni on saada ihmiset rentoutumaan, nauttimaan ja luottamaan. Yksikään kihlakuvaus ei ole minulle vain tavallinen työpäivä, vaan heittäytymistä, uusia ideoita, ja huolellista toteutusta tarvitaan joka kerta. On valtava kunnia ottaa teille tärkeät kuvat. Otankin luottamuksenne vastaan nöyrästi ja vakavasti – olen paikalla teitä varten.

Mielenrauha

Ammattilainen ei lähde kotiin kun akut on tyhjät, kortit on täynnä tai kun kamera hajosi, eikä jätä kuvia toimittamatta kun kiintolevy paloi. Jos kuvataan teidän kihlakuvia ja sade rikkoo kamerani, otan laukusta toisen. Jos kiintolevyt palavat, onneksi varmuuskopioita oli kolmin kappalein. Kun tulen paikalle, olen kaikin tavoin vastuussa teidän kuvistanne.

Faktoja kuvaajastanne, Samulista

 

 1. Kuvauspäivien ulkopuolella arkipäivän Tohtori Sykerö, jonka löytää niin jakoavain kädessä polkupyöriä puunaamasta, kuin parvekkeelta yrttejä istuttamasta. Innostunut touhuistaan.
 2. On erittäin kiinnostunut kuulemaan esimerkiksi bisnesideoita, huonojakin vitsejä, vanhoja viisauksia ja tietenkin uusia vinkkejä.
 3. Uusio-Helsinkiläistynyt, aikaisemmin Turkulaistunut Helsinkiläinen. Viettää nykyisin valtaosan ajastaan E18-moottoritiellä kiitäen.

HENKILÖSTÖKUVIA

Muutamia esimerkkikuvia. Kuva aukeaa klikkaamalla!

Saatte:

 

 • Muotokuvat henkilöstöstänne tiloihinne pystytetyllä studiolla. Koko henkilöstön ei tarvitse lähteä luokkaretkelle studiolle, vaan kuvaukset voidaan hoitaa porrastetusti niin, että kuvauspäivänäkin normaali työskentely onnistuu!
 • Kuvat ovat yhdenmukaisia keskenään, ja halutessanne aikaisempien henkilöstökuvienne kanssa.
 • Vähintään viisi käsiteltyä kuvaa kustakin kuvattavasta, täysikokoisena, kaikkine julkaisu- ja käyttöoikeuksineen.
 • Kaikki kuvat jotka teille toimitan, ovat yksi kerrallaan, huolella käsiteltyjä.
 • Valmiit kuvat latauslinkillä kahden viikon sisällä. Jos teidän aikataulu on tiukempi, huikkatkaa niin laitetaan onnistumaan!

Hinnasto:

Esimerkki 1 – kuvattavia on 5: Lopullinen hinta on pelkkä perushinta 290 eur + alv 24%.
Esimerkki 2 – kuvattavia on 9: Perushinta  290 eur + 2×30 eur = 350 eur+ alv 24%.