Videotuotanto yritykselle

Visuaalisesti hämmästyttävä, tarinallinen ja vaikuttava

Tavoitteena kasvu

Uskon, että jokaisen yrityksen päätehtävä on palvella, ja saada missiosa maailmaan – lopulta siis tehdä kauppa. Jos olette täällä siksi, että haluatte luvata enemmän, palvella enemmän, ja kassaan enemmän, olette tulleet oikeaan paikkaan. Täällä voidaan tehdä sydämestä ja rakkaudesta lajiin, mutta tähdätä samalla ihan oikeisiin tuloksiin.

Pyydä tarjous

Välineenä video

Jokaisella medialla on viestinnässä paikkansa. Videolle erityistä on sen ylivoimainen kyky näyttää selittämisen sijaan. Sen sijaan, että kerromme: “olemme asiakaskeskeisiä”, voimme pukea sanoman täysin toisenlaiseen visuaaliseen viestiin. Tällaisen viestin avulla voimme esimerkiksi selkeästi kuvailla, miten syvällisesti ymmärrämme asiakkaan kipupisteet, tarpeet ja tunteet. Tällaisen viestin avulla voimme helposti ja ymmärrettästi kertoa myös brändistänne – video kertoo enemmmän kuin tuhat kuvaa tai miljoona sanaa.

Ytimessä tarina

Miltä kuulostaa jos tehdään teille tarina, ei raporttia? Tarina on meihin evolutiivisesti sisäänrakennettu oikotie hoksaamiseen ja vakuuttumiseen. Hyvässä yritysvideossa nivoutuvat yhdeksi hienovaraiseksi, selkeäksi tarinaksi yrityksenne brändi, kohderyhmä, ja hyvät syyt valita juuri teidät. Paras video on visuaalinen kertomus, joka tiivistää keskeisimmän viestin tunteiksi, ja jättää katsojalle jotain oivallettavaa. Kun katsoja saa tilaisuuden oivaltaa, hän myös uskoo, sillä lopullinen tulkinta viestistä ei ole hänelle valmiiksi pureskeltu ja väkisin pakkosyötetty, vaan hänen omansa.

Puikoissa tekijä

Moi! Olen Samuli. Kuvaan päätoimisesti ja harrastan yrityksiä sivutoimisesti. Olen päässyt mukaan usean yrityksen perustamisvaiheeseen. Käyttäessäni itse omia palveluitani, tavallaan myös teidän puolelta pöytää, olen oppinut millainen sisältö  mitattavasti toimii ja millainen ei.

On nyansseista kiinni mikä on kiinnostavaa, mikä lähtee lentoon ja tuottaa tulosta. Näiden nyanssien ymmärtäminen on minun työtäni!

Etuna vaivattomuus

Videoprojektin tuotantoon voidaan lähteä joko teidän ideasta, tai voin kehittää brändillenne ja kohderyhmällenne sopivan konseptin. Saatte minulta koko tuotannon – käsikirjoituksen, kuvauksen, editoinnin, ja halutessanne jopa konsultointia siihen, miten videot minusta toimivat parhaiten osana markkinointianne.

Entäs se hinta?

Jätän nyt “kaikki räätälöidään ja hinta riippuu”-höpötykset väliin – vaikka nuo höpötykset olisivatkin jälleen kerran totta. Tyypillisesti palveluihini päätynyt asiakas on ollut valmis käyttämään videotuotantoon enemmän kuin 1500 euroa, ja vähemmän kuin 5000 euroa. Useimmiten ensisijainen tehtävä videotuotannossa on luoda hyvin tuottava markkinoinnin työkalu. Oma ajatteluni videon kokonaisuuden budjetoinnissa usein keskittyykin asiaakkaan tilanteen ymmärtämiseen ja siihen, millaisella budjetilla asiakkaan viivan alle jäisi projektista mukavasti tuottoa, eli millaisen budjetin videota kannattaa lähteä miettimään.

Kääritään hihat

Käytännössä

Miten tuotanto kanssanne voisi esimerkiksi edetä